Login
+Follow
Login

Hello world!

By stromqvist on 2013.09.27 In Uncategorized

So this is my first post. Im just editing the “Hello World” post because I dont like it. I will start posting in the near future. I need to get everything up and running like i want it first. Not sure if I should write in english or swedish yet, we’ll see.

1 Responses to "Hello world!"

    Comments (1)

  1. Anonymous wrote:
  2. Leave a comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *
    *
    *

About Me
Mitt namn är Niklas Strömqvist tanken med den här bloggen är att kunna dels dokumentera men även att kunna dela med mig av mina upplevelser. Ämnen som jag kommer skriva om är fiske, paddling, vandring, hundträning, utrustning och säkert en hel del annat. Har skaffat en Australian Shepherd-valp som heter Mira som jag kommer ha med mig ut på mina äventyr. Förhoppningsvis kommer vi även börja tävla lydnad och agility. Så det kommer nog en hel del inlägg från våran träning också.
+Follow
Categories Archives

Login